Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solidny Sponsor do Projektu [Hard/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstęp

Na pewno chcecie wiedzieć w ilu % mam skończone pliki , powiem tak w 50 bo mi padł vps i nie mam jak ich testować 

Pliki na dedyka będę wgrywać w 90-95% skończone , dlatego poszukuję osoby która też kupi VPS ( max 20 zł ) 

Jaki typ serwera ? oczywiście Hard/Medium , tak wiem dużo ich jest i dużo osób powie że się nie opłaca robić harda.

Ja chce harda ponieważ Hardy mają swój urok , nie będzie to serwer podobny do Balanti która padła chyba po miesiącu lub dwóch (takie info) , bo ludzie uciekli.

Mam w planach wgrać dużo rzeczy które na 100% się spodobają użytkownikom.

Co Oferuję:

-Wiek +18

-% z IS

-50% skończone pliki 

-Start serwera na początku maja ( Może być kilka dni max tydzień później lub wcześniej )

-Dużo wolnego czasu

-Kulturę osobistą

-95% ogara :)

-Pełne zaangażowanie , ( odrzucam propozycję imprez i cały swój wolny czas wkładam w dokończenie plików i zrobienie serwera )

Czego Oczekuję:

-Dojrzałości

-Zaufania

-Wykupienia VPS na dokończenie plików 

-Wykupienie serwera dedykowanego na wgranie skończonych plików ( mogę na dedykuj je kończyć jeżeli sponsor będzie chciał kupić tylko dedyka)

-Wykupienia www. ( Forum i Strona rejestracyjna )

-Wykupienia TS'a ( jeżeli już jest może być :) )

-Kontaktu

Zainteresowanych proszę pisać na 

GG- 50334235

PW Na forum.

Gdy będziemy już współpracować podaje nr. tel ( do lepszego kontaktu )

Opublikowano

Może

@True990   ;) ?

z tego co mi wiadomo, True sponsoruje jedynie w 99% skończone projekty. VPS polecam wykupić samemu i po skończeniu plików zagadać z @True990 o zasponsorowanie. ;) wątpie żeby był jakiś sponsor, który weźmie projekt gotowy w 50%, a 20zł to nie majątek.

Opublikowano

Jezu nawet o mnie wspominają i polecają,Dziękuje ^ ^

Co do tematu napisałem do tego Pana już na gg,z względu na to iż temat wydaję się dość schludnie napisany,tylko kwestia okresu skończenia plików do końca,lecz wyjątki w postaci 50% gotowego projektu także się zdarzają :)

Pozdrawiam :)

True!

Opublikowano

Może

@True990   ;) ?

Dzięki bardzo za kontakt do tego pana.

Jezu nawet o mnie wspominają i polecają,Dziękuje ^ ^

Co do tematu napisałem do tego Pana już na gg,z względu na to iż temat wydaję się dość schludnie napisany,tylko kwestia okresu skończenia plików do końca,lecz wyjątki w postaci 50% gotowego projektu także się zdarzają :)

Pozdrawiam :)

True!

Zaraz ci odpiszę. :)

Opublikowano

Dzięki bardzo za kontakt do tego pana.

Zaraz ci odpiszę. :)

Nie ma problemu ;-)

Zawsze do usług - swoją drogę True dobry sponsor jakyb Cie wzial pod skrzydla to wszystko zalezy od twoich umiejętnosci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...